OVER ONS


Dankzij onze sponsors is het voor ons mogelijk om u een heleboel extra's te geven tijdens uw verblijf. Wij danken hen dan ook voor hun steun en het geloof in ons project. 

Wij ontvangen zowel groepen als individuele sportievelingen in de gemeente Ouren, Burg-Reuland. We vormen samen een sterk team dat zijn sportieve mogelijkheden uittest. Er is mogelijkheid om extra te trainen voor klimmers, of voor niet-klimmers die graag hun vaardigheden aanscherpen. Ons programma wordt aangepast naar de capaciteiten van de groep en op het einde van de week houden we een wedstrijd. Mogelijkheid tot opvolging, tips en teambuilding.

Naast fietsen maken we ook tijd voor een stevige wandeling door de bossen, een quiz-avond en een klimwedstrijd met telkens leuke prijzen!

Breng je fiets, je sportiviteit en je goed humeur zeker mee. Tot snel! 


Ik heb jaren zelf gereden met de koersfiets, dus de sport zit in mijn bloed. Uit ondervinding weet ik dat de streek de ideale uitvalsbasis is om je klimtechnieken bij te schaven, en je conditie een boost te geven. De prachtige omgeving maakt de hele ervaring des te interessant. Nu wil ik graag mijn passie met anderen delen. Ik hou van fysieke uitdagingen en wil tot het uiterste gaan om iedereen die bij ons een stage loopt, een fantastische ervaring mee te geven.

Kenny